تزریق ژل و بوتاکس در چهارباغ

مراحل راه اندازی یک کلینیک پوست، مو و زیبایی


مراحل راه اندازی یک کلینیک پوست، مو و زیبایی بسیار مهم است .زیرا راه اندازی کلینیک پوست و مو و زیبایی یکی از کسب و کارهای مورد توجه این روزها به شمار می‌رود. اما نباید فراموش کرد که تاسیس کلینیک پوست و مو فرآیندی  پیچیده است و علی‌رغم اینکه مراکز زیبایی زیادی در سال‌های اخیر تاسیس شده است، ولی به‌عنوان محلی که با سلامت و بهداشت  افراد جامعه سرو کار دارد به  سادگی چیزی که بسیاری از افراد تصور می‌کنند نیست.  راه اندازی یک مرکز بهداشتی مرتبط با پوست  مو به دانش و تخصص و برنامه ریزی و سازماندهی دقیق نیاز دارد. در این مقاله به مراحل اصلی تاسیس یک کلینیک پوست و مو می‌پردازیم و گام به گام مراحل راه اندازی یک کلینیک پوست، مو و زیبایی را مورد توجه قرار می‌دهیم. گام‌های تاسیس یک کلینیک زیبایی به ترتیب زیر است.

مراحل راه اندازی یک کلینیک پوست، مو و زیبایی

  1. تحقیق و برنامه‌ریزی

اولین قدم در راه اندازی یک کلینیک پوست و مو، تحقیق و برنامه ریزی دقیق است. داشتن یک طرح کسب و کار یا طرح توجیهی  در این مسیر بسیار مهم است . به‌طور کلی در این مرحله باید موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:

  • نوع خدماتی که می خواهید ارائه دهید.
  • بازار هدف خود را شناسایی کنید.
  • رقبای خود را ارزیابی کنید.
  • بودجه خود را تعیین کنید.

2.مکان کلنیک

مکان کلینیک پوست و مو شما یکی از مهم ترین عوامل موفقیت آن است. باید مکانی را انتخاب کنید که دسترسی مناسبی داشته باشد. حتما باید نزدیک بودن به جمعیت هدف را در نظر بگیرید. مسئله مهم دیگر هزینه مکان است و باید در برنامه‌ریزی مالی مورد توجه قرار بگیرد. از طرفی شرایط مکان کلینیک در دریافت مجوزها نقش دارد، تامین فضای متناسب با خدمات قابل ارایه، ایمنی و تهویه از جمله این شرایط هستند.

  • 3 کادر متخصص درمانی

برای ارائه خدمات پوست و مو، به کادر درمانی متخصص نیاز دارید. این کادر درمانی باید شامل پزشک متخصص پوست و مو، پرستار و تکنسین باشد. باید به این نکته توجه داشته باشید که  از جمله شرایط تاسیس یک کلینیک پوست و مو،  لزوم حضور دو نفر پزشک متخصص بیماری های پوست و مو و یک نفر کارشناس پذیرش و مدارک پزشکی و دو نفر پرستار یا بهیار زن و مرد در میان پرسنل است.   بنابراین طبق قانون برای دریافت مجوز کلینیک پوست، مو و  زیبایی، باید ابتدا پرسنل متخصص و حرفه‌ای را استخدام شده باشند و بدون استخدام پرسنل، نمی‌توانید برای دریافت مجوز اقدام نمایید. اما برای یک متخصص پوست و مو شرایط متفاوت است. به‌عبارتی اگر یک متخصص پوست و مو هستید می‌توانید شخصا اقدام به دریافت مجوزهای تاسیس کلینیک زیبایی نمایید.

  • 4 مجوزها و مدارک

نکته اساسی و  حایز اهمیت برای راه اندازی کلنیک پوست و مو داشتن مجوز تاسیس است که با حضور پزشک متخصص پوست و مو امکان‌پذیر است. همان‌طور که پیش تر گفته شد، برای دریافت مجوز مکان کلینیک و استخدام پرسنل از شرایط مهم دریافت مجوز به شمار می‌رود. دریافت مجوز کلینیک زیبایی، از طریق سامانه صدور پروانه ها و مدیریت اطلاعات موسسات، وابسته به وزارت بهداشت و با ارائه مدارک لازم امکان‌پذیر است. علاوه بر این ممکن است کلینیک پوست و مو به مجوزهایی از سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا و دارو نیاز داشته باشد.

 مدارکی که شما برای دریافت مجوز کلینیک به آن نیاز دارید، شامل موارد زیر است:

  • اصل سند شش دانگ کلینیک زیبایی یا اجاره نامه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس پرسنلی
  • نقشه ساختمان و معماری تایید شده کلینیک با چیدمان کامل و نام ساختمان
  • پروانه پزشکی متخصص پوست و مو یا پروانه مطب پزشک عمومی در شهر مورد نظر
  • دانشنامه یا سند تسویه صندوق رفاه دانشجویان
  • گواهی سوء پیشینه و عدم اعتیاد
  • 5 تجهیزات و مبلمان

برای ارائه خدمات پوست و مو، به تجهیزات و مبلمان مناسب نیاز دارید. این تجهیزات شامل دستگاه های لیزر موهای زائد و پوست ، دیگر تجهیزات خدمات پوست و زیبایی مانند هایفوتراپی، RF، LPG، لیزر فرکشنال، CO2، پلاسما جت، دستگاه‌های میکرونیدلنیگ، میکرو درم ابریژن، خدمات فشیال و دیگر دستگاه‌های مراقبتی از پوست خواهند بود. انتخاب  نوع دستگاه‌ها و برند آن‌ها به  بودجه، هدف‌گذاری و مشتریان شما بستگی دارد و با توجه به همین انتخاب ها باید برای خرید دستگاه هزینه کنید.بیشتر این تجهیزات بسته به برند و امکانات، با یک بازه قیمتی بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان قابل خرید هستند .

علاوه بر این تجهیزات مبلمان و تخت‌های خدمات اتاق‌های کلینیک، مبلمان اتاق انتظار و پذیرش،  وسایل مصرفی دیگر و طراحی داخلی مناسب فضا از نکاتی است که در آسایش و جلب مشتری باید مورد توجه قرار بگیرد.

  • 6 بازاریابی و تبلیغات

برای جذب مشتریان، باید برنامه بازاریابی و تبلیغاتی موثری داشته باشید. این برنامه باید شامل برنامه مارکتینگ دقیق، طراحی یک برند بوک جذاب،  تبلیغات در رسانه های مختلف، ایجاد وب سایت و نمایش فعالیت‌ها در شبکه های اجتماعی باشد.

  • 7 کارکنان و آموزش پرسنل

کادر درمانی شما در زمینه خدمات پوست و مو از میان پزشکان متخصص پوست و مو، پرستاران آموزش دیده، متخصصان دوره دیده و افراد وارد به کار با دستگاه‌ها و آشنا با روش‌های درمانی انتخاب شوند. کار این افراد در  زمینه درمان و ارایه خدمات خدمات پوست و مو شامل کارشناسن خدمات کاشت مو و ابرو، اپراتوری دستگاه‌های لیزر زیبایی و سایر دستگاه‌ها، جوانسازی پوست و  فشیال ،  پذیرش و مدیریت داخلی  است.

  • 8 افتتاحیه

پس از انجام مراحل قبلی، می توانید کلینیک پوست و مو خود را افتتاح کنید. در افتتاحیه باید مراسمی را ترتیب دهید تا مشتریان از کلینیک شما مطلع شوند.

 هزینه های راه اندازی یک کلینیک پوست و مو

هزینه های راه اندازی یک کلینیک پوست و مو به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله متراژ و طراحی فضای کلینیک، نوع خدماتی که ارائه می دهید و مکان کلینیک. به طور کلی، هزینه های راه اندازی یک کلینیک پوست و مو می تواند از حدود یک میلیارد تومان تا چند ده  میلیارد تومان متغیر باشد.

مشاوره

برای راه اندازی یک کلینیک پوست و مو موفق، توصیه می شود از یک مشاور با تجربه کمک بگیرید. یک مشاور می‌تواند به شما در زمینه تحقیق و برنامه ریزی، دریافت مجوزها و مدارک، خرید تجهیزات و مبلمان، استخدام کادر درمانی و بازاریابی و تبلیغات کمک کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *