مرکز تزریق ژل و بوتاکس شاهین ویلا

آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید

آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید

آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید را قصد داریم برایتان شرح دهیم . فیلرها روش‌های غیرتهاجمی هستند که منجر به بهبود جزئی در سطح پوست می‌شوند. بسیاری از فیلرها  نتایج رضایت‌بخشی را در کوتاه‌ترین زمان ارائه می‌دهند وبه همین دلیل محبوبیت فیلرها یا  همان پرکننده‌های پوستی در سال‌های اخیر به سرعت افزایش یافته است. فیلرها  زیبایی چشمگیر و جوان‌ کننده‌ای ایجاد می‌کنند که قبلاً فقط با جراحی قابل دستیابی بود. به علاوه، هزینه کمتری نسبت به جراحی دارند و نیاز به استراحت طولانی مدت پس از انجام عمل ندارد. فیلرها، مواد ژل مانندی هستند که برای بازگرداندن حجم، صاف کردن خطوط و رفع چین و چروک ها به زیر پوست تزریق می شوند.برای آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید با ما همراه باشید.

آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید

تزریق فیلر، برخلاف تزریق بوتاکس که باعث شل شدن عضلات زیر چین و چروک می شود، خطوط چین و چروک یا ناحیه را با یکی از چندین ماده مختلف پر می کند. در نتیجه، نقاط مشکل دار تقریبا محو می‌شوند.


تزریق فیلر چگونه انجام می‌شود؟

استفاده از روش‌های مختلف تزریق فیلر، به نوع پوست، محل تزریق، فیلر انتخابی و نظر مستقیم پزشک مربوطه ارتباط دارد.

هرچند بسیاری از فیلر‌ها خود خاصیت بی‌حس‌کنندگی دارند، اما معمولاً ۲۰ دقیقه قبل از شروع درمان، از کرم یا اسپری بی‌حس‌کننده در محل تزریق فیلر استفاده می‌شود. به‌طورکلی با نظر مستقیم پزشک و کارشناس مربوطه، یکی از سه تکنیک سوراخ کردن، هاشور زدن و روش خطی برای درمان فیلر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در تکنیک سوراخ‌کردن، سوراخ‌هایی متعدد در محل مورد نظر در روی پوست و با استفاده از حجم دهی مستقیم ایجاد می‌شود. این تکنیک معمولاً برای پر کردن چین و چروک‌های صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نواحی پر وسعت مثل گونه‌ها، لب و حتی سینه، از تکنیک هاشور زنی استفاده می‌شود. تکنیکی که درواقع حجم فیلر را به‌صورت مساوی در سطوح وسیع‌تر تقسیم می‌کند و از ایجاد برامدگی‌های ناخواسته جلوگیری می‌کند.روش خطی نیز، تزریق عمیق‌تر به محل چین و چروک است. 

فیلر ها از چه موادی ساخته شده اند؟

برای آشنایی بیشتر با فیلرها، بهتر است با مواد تشکیل دهنده‌ی آن‌ها آشنا شوید.

فیلر اسید هیالورونیک (HA)

اسید هیالورونیک یک قند طبیعی ژل مانند است که در بدن انسان یافت می‌شود. وظیفه این ماده در بدن، جمع‌کردن نواحی مختلف پوست در زمان نیاز است.  و با توجه به طبیعی و کم‌خطر بودن، محبوب‌ترین نوع فیلر در سطح جهانی به حساب می‌آید. همچنین استفاده از این این فیلر با کمترین عوارض ممکن صورت می‌گیرد.

بااین‌حال به دلیل طبیعی بودن این ماده و جذب آن توسط بدن، اثرات تزریق اسید هیالورونیک معمولاً ۶ تا ۱۲ ماه نمایان است و پس از آن نیاز به تجدید پروسه تزریق و فیلر دارد.

پلی متیل متاکریلات (PMMA)

فیلر پلی متیل متاکریلات از انواع فیلر‌های درشت‌دانه و دائمی است که اثر آن تا ۵ سال بعد از تزریق باقی می‌ماند. این ماده مصنوعی نه‌تنها خطوط خالی پوست مانند خط اخم را پر می‌کند بلکه منجر به کلاژن سازی در منطقه تزریق می‌شود.

با توجه به تأثیر طولانی‌مدت این ماده، پزشکان ترجیح می‌دهند تا از پلی متیل متاکریلات درترمیم نواحی مختلف صورت استفاده نکنند. پلی متیل متاکریلات دارای عوارضی بیشتری نسبت به  فیلر‌های کوتاه‌مدت است و ممکن است محل تزریق با کبودی و عفونت روبرو شود.

کلسیم هیدروکسیل آپاتایت (CaHA)

هیدروکسیل اپاتیت، یک ماده بسیار ظریف و میکروسکوپی است که در هنگام تزریق از همبستگی بیشتری در مقایسه با اسید هیالورونیک برخوردار است. با توجه به همین موضوع می‌توان انتظار داشت که تأثیر فیلر هیدروکسیلاپاتیت کلسیم، از اسید هیالورونیک بیشتر و تا یک سال دوام داشته باشد.

باید به این موضوع دقت داشت معمولاً با نظر پزشک در کنار اسید هیالورونیک و برای نواحی خاص بدن تجویز می‌شود.

پلی لاکتیک اسید (PLLA)

پلی لاکتیک اسید یک ماده مصنوعی است که در سال‌های گذشته از آن برای تولید نخ بخیه استفاده می‌شد. فیلر پلی لاکتیک اسید از انواع فیلر‌های مستقیم نیست بلکه اثر آن پس از مدت‌زمانی مشخص و با تحریک کلاژن سازی در محل تزریق نمایان می‌شود.

از این فیلر معمولاً در نیمه پایینی صورت و در محل خط خنده و خطوط لبخند، حجم دهی لب و پر کردن گونه استفاده می‌شود. تزریق پلی لاکتیک اسید در سه یا چهار دوره یک ماهه انجام می‌شود و معمولاً اثری نیمه‌دائمی و چندساله دارد.

سلول‌های چربی

در این روش کم‌ وبیش تهاجمی، چربی‌های بدن با استفاده از لیپوساکشن یا تکنیک‌های دیگر، استخراج می‌شوند و در نقاط مختلف بدن و صورت تزریق می‌شوند. این روش هرچند نیاز به استفاده از آرام‌بخش دارد و ممکن است عوارضی را در محل برداشت و تزریق ایجاد کند، اما از امن‌ترین تکنیک‌های فیلر به‌حساب می‌آید. با توجه به اینکه ماده تزریق شده، از بدن خود بیمار استخراج می‌شود، میزان حساسیت به ماده تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

عوارض تزریق فیلر

عوارض جانبی  که تا کنون به ندرت دیده و گزارش شده است عبارت اند از:
_ عوارض ناشی از استفاده از فیلر هایی غیر قابل جذب هستند، از آنجا که جذب نمی شوند، ممکن است نیاز به خارج شدن داشته باشند. این امکان وجود دارد منجر به زخم های ناخواسته شود.
• کبودی ؛ شایعترین عارضه دیده شده در محل تزریق فیلر، است. این می تواند بدون در نظر گرفتن تکنیک مورد استفاده رخ دهد.
• عفونت ، که در همه ی این موارد که ذکر شد اگر به بهترین نحوه ممکن و توسط بهترین پزشک انجام شود، هیچ عارضه ایی شما را تهدید نمی کند.

اقداماتی  که می توان با استفاده از آن عوارض ناشی از تزریق فیلر را به حداقل رساند :
• تا یک هفته قبل از تزریق از مصرف رقیق کننده خون (آسپرین ، وارفارین ، کلوپیدوگرل ، دبیگاتران ، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی ، روغن ماهی ، ویتامین E ، سیر ، گینگکو یا جینسنگ) خودداری شود.
• از سوزن های سنج کوچک و کانول های صاف استفاده شود.
• پزشک باید تعداد سایت های سوراخ را به حداقل برساند.
• اگر در هنگام تزریق کبودی مشاهده شده یا مشکوک است ، فوراً روی ناحیه فشار وارد کرده و یک بسته کمپرس یخ گذاشته شود.
• از فعالیتهایی که می توانند فشار خون را بالا برده و یا فشار را روی سر و صورت افزایش دهند، ۲۴ ساعت پس از تزریق (به عنوان مثال ، ورزش و فعالیت های سنگین) خودداری شود.
• تا ۲۴ ساعت پس از تزریق ، سر بالاتر از بدن نگه داشته شود.

 آیاتزریق فیلر در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است؟

بر اساس تحقیقاتی که اخیراٌ توسط متخصصان پوست، مو وزیبایی انجام شده است، اثرات مبت یا منفی تزریق فیلر در دوران بارداری ناشناخته است. مطالعات کافی در مورد ایمنی محصولات انجام نشده است. همچنین هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد برای مادر یا فرزند متولد نشده خطرناک است.
با اینکه که تزریق فیلر یک نوع جنبه زیبایی دارد، بیشتر پزشکان در صورت بارداری یا شیرده بودن اجازه  استفاده از آن را نمی دهند. و متخصصین این حوزه توصیه می کنند، در طول بارداری یا در هنگام شیردهی و در بیماران زیر ۱۸ سال، تزریق فیلر انجام نشود.

تزریق فیلر برای چه افرادی ممنوع است؟

متخصصین توصیه می کنند که علاوه بر خانمهای باردار و شیرده و افراد زیر هجده سال، بیماران با شرایط زیر از استفاده و تزریق فیلرخودداری کنند:
– سابقه اختلالات خونریزی؛

-اشخاصی با سابقه حساسیت شدید به مواد شیمیایی

-بیماری‌های عصبی عضلانی
– حساسیت به تزریق کلاژن تولید شده خارج از بافت بدن؛
– سابقه آلرژی که باعث ایجاد شوک آنافیلاکسی می شود؛
– حساسیت به لیدوکائین؛
– کسانی که به طور فعال پوست ملتهب یا آلوده دارند؛.

به‌طورکلی افراد سالم و فاقد بیماری‌های پوستی و حساسیتی که از دخانیات استفاده نمی‌کنند، بهترین کاندیدا‌های استفاده از فیلر در نقاط مختلف صورت و بدن هستند.

ماندگاری فیلرها چقدر است

ماندگاری فیلرها بسته به نوع آن‌ها می‌تواند موقت، نیمه موقت و دایمی باشد. اثر فیلرهای موقت 6 تا 16 ماه ، فیلرهای نیمه موقت 18 تا 24 ماه  است. اما فیلرهای دایمی که دارای مواد پایدار هستند بیش از 24 ماه و حتی تا پایان عمر ماندگار هستند.  برای دانستن بیشتر درباره فیلرها و انواع آن‌ها به این مقاله مراجعه کنید. امیدواریم مقاله آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید برایتان مفید بوده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید